Informacions i curiositats

En aquesta pàgina trobaràs informació i novetats del nostre centre, així com a també beneficis i propietats dels tractaments que oferim a Good Look! 

Nutricosmètica;

 

No hi ha dubte que la nutrició ens ajuda a conèixer quins aliments ens beneficïen i quina alimentació sana hem de seguir per poder disfrutar d´una bona salut.

En aquest sentit, també la cosmètica (especialment la natural) ens ajuda a disfrutar d´una millor bellesa, tenint en compte el nostre to de pell i tipus.

Per aquest motiu si ajuntem els conceptes més importants de la nutrició amb la cosmètica ens trobem la denominada nutricosmètica, un nou concepte de bellesa natural que combina lo millor de la nutrició amb lo millor de la cosmètica.

 Què és la nutricosmètica?

L´el.laboració de productes totalment naturals que cuiden la nostra bellesa interior. A més es basa en un concepte específic molt important; alimentar-se bé és la millor manera de sentir-nos bé.

Ens ajuden a cuidar la línia, frenar la caiguda del cabell, prevenir l´envelliment i protegir la pell dels efectes del sol. També ens aporta altres beneficis ja que és capaç d´arribar a capes profundes de la pell, on precisament les cremes no arriben, proporcionant a les cèl.lules aquells elements que necessien; vitamines, minerals i antioxidants.

 

Anti- Age

 

Mesobiolift ; la radiofreqüència es un mètode avançat per millorar la laxitut de la pell, sense incisions ni periode de recuperació, tractament ideal per aquelles persones que presenten una lleugera flacciditat a la pell de la cara i el coll, però que encara no necessiten un lifting quirúrgic; encara que també pot ser aplicada per reduir la flacciditat en altres localitzacions com és la cara interna dels braços i les cuixes, abdomen i nalgues.

Es tracta d´una tècnica que consisteix en aplicar energia a través de la superfície de la dermis, mitjançant un calentament profund i controlat que afecta la pell i el teixit cel.lular subcutani, provocant una sèrie de reaccions que afavoreixen la formació de nou colàgen, al elevar la temperatura dels fibroblasts i permetent que tot el teixit adquireixi fermesa i engruiximent dèrmic.

 

La Vitamina C

 

La vitamina C és un ingredient estrella en els cosmètics Antiage. És un poderós antioxidant que preveu el dany a l´ADN de les cèl.lules sempre exposades als radicals lliures i la radiació solar. Una altra funció de la vitamina C contra l´envelliment cutani és la capacitat d´augmentar la síntesi de col.làgen, una proteïna molt abundant a la pell que disminueix amb l´edat. A més, és un blanquejador no irritant que al mateix temps redueix les linies primes i les arrugues, minimitza l´envermelliment i restaura la flexibilitat.

Ja ho tenim! 

 

- Massatge facial Kobido; lifting japonés

El massatge Kobido combina tècniques de massatge facial, drenatge linfàtic, digitopressió i Shiatsu; totes tractades des de la tradició mèdica i el pensament Oriental, i el resultats són visibles des de la primera sessió.

Amb un tractament continuat en el temps, aquest tipus de teràpia aconsegueix atenuar les arrugues i la flacideç i millorar la textura general de la pell, a més de mitigar l´acné, disminuir taques de pigmentació i erradicar les migranyes.

A més, aquesta tènica terapeútica estimula els nervis facials arribant a les cèl.lules de la pell, beneficiant i augmentant la circulació sanguínia, distribuint nutrients i eliminant toxines.

 

 

- Massatge pedres volcàniques

Les pedres de basalt són les pedres volcàniques més recomanades per la peràpia de pedres calentes, degut a la no porositat, suau textura i l´alta qüalitat de retenció de calor.

La teràpia geotermal produeix notables millories en el benestar general del nostre organisme. Però en realitat, els seus beneficis van més enllà de la sensació de benestar que genera. Entre ells es troben:

1. Millora les funcions del nostre organisme, reduïnt dolors crònics- òssis i musculars en especial- i ajuda a equilibrar el sistema nerviòs i circulatori.

2.  Ens ajuda a relaxar-nos armonitzant el nostre cos, ment i esperit, reduïnt notablement els nostres nivells d´estres.

3. Per últim, i no menys importante, té numerosos efectes estètics, ja que revitalitza, oxigena e ilumina la pell

Aquest tipus de teràpia està recomanada en casos de problemes nerviosos com l´estres, l´insomni o l´ansietat, per a problemes circulatoris i per aliviar dolors musculars i articulars.

 

On som

Good Look! Centre Mèdic Estètic
C/Rafael Casanovas 3
08849 Sant Climent de Llobregat

Concertar cita

Truquin´s al telèfon:

+34 936594027

Segueix les nostres promos setmanals al Facebook

Xarxes socials; facebook.com/goodlookmedicestetic